skola 1

Обележавање Међународног дана борбе против вршњачког насиља
Aутор текста Administrator   
петак, 26 фебруар 2021 14:16
У школи су, у периоду од 22. до 26. фебруара, одржане активности превенције и заштите од вршњачког насиља у склопу часова одељењског старешине, грађанског васпитања, обогаћеног једносменског рада.
У трећем разреду у комбинованој настави ликовне културе и часа одељењског старешине Учитељица Гордана Петровић одржала је радионице за ученике на тему „Дан розих мајица“. Ученици су израдили мајице са порукама пријатељства.
У седмом разреду, у оквиру тематског часа српског језика на тему: Рене Декарт, наставница Светлана Лучић је организовала дебату са темом „ Ко трпи зло тај га чини“ Рене Декарт. Тема је послужила као основа за изношење ставова о насиљу, спречавању и учествовању у њему, а истовремено и за повећања знања ученика о облицима насиља и начину спречавања.
У склопу обогаћеног једносменског рада, активности „Читалачки клуб“, рађене су радионице са ученицима шестог и осмог разреда на тему: „Снага пријатељства“. Активност је инспирисана књижевним делом „Мали принц“, које је служило као основа за разговор, дискусију и нова сазнања о значају другарства.
 

Вакцинација

wpeuprava

О нама

logo 

Школски документи

skolski dokumenti

Погледајте школске документе>>

 

Електронски часопис

casopis logo

Facebook

Контактирајте нас

kontakt

Телефон: 033/2452-087

E-mail: osvukpb@ptt.rs

Више информација>>>Последње вести

Најчитаније

Линкови

Почетна
О школи
Електронски часопис
Контакт

Основна школа "Вук Караџић", Прибој. Израда сајта: Учасофт