skola 1

„Заједно за ментално здравље“
Aутор текста Administrator   
среда, 15 мај 2024 13:09
13. маја 2024. године је у Палати Србије одржана конференција ,,Заједно за ментално здравље” где се разговарало о једном од најважнијих задатака сваког друштва, о изазовима са којим се сусрећу деца и млади, али и проблемима у постконфликтном периоду.
Директорка ОШ ,,Вук Караџић”присуствовала је конференцији коју је отворила госпођа Тамара Вучић, супруга председника Републике Србије, а затим је реч узела госпођа Олена Зеленска, супруга председника Украјине.
Прву панел дискусију водила је др Милица Пејановић Милованчевић са Медицинског факултета Универзитета у Београду са еминентним научницима из ове области. Они су изнели своја мишљења и запажања, саопштили резултате својих истраживања у овој области.
Другу панел дискусију водила је министарка просвете др Славица Ђукић Дејановић. У овом панелу учешће су имали разни стручњаци који раде у нашим установама које се баве темом менталног здравља у раном развоју деце како би се спречили конфликти и разни проблеми менталног здравља. Све институције које се баве менталним здрављем, заједно са образовним институцијама, имају задатак да раде на очувању и заштити менталног здравља деце и младих.
 

Вакцинација

wpeuprava

Дуално образовање

dualno-baner

О нама

logo 

Школски документи

skolski dokumenti

Погледајте школске документе>>

 

Збирка примера

zbirka primera

Електронски часопис

casopis logo

Facebook

Контактирајте нас

kontakt

Телефон: 033/2452-087

E-mail: osvukpb@ptt.rs

Више информација>>>Последње вести

Најчитаније

Линкови

Почетна
О школи
Електронски часопис
Контакт

Основна школа "Вук Караџић", Прибој. Израда сајта: Учасофт