vuk2

Дечија недеља
Aутор текста Administrator   
уторак, 13 октобар 2020 12:53
Дечију недељу, ове године, обележили смо богатим програмом организованим у складу са специфичном епидемиолошком ситуацијом, уз тимски рад стручних већа, тима за обезбеђивање квалитета и тима за промоцију, као и кроз сарадњу са локалним удружењима.
Дечија недеља обележена разним активностима под слоганом: Подељена срећа, два пута је већа, а у складу са циљем подизања свести о важности солидарности и сарадње.
Реализоване су активности:
Писање порука друг-другу- Поруке среће. Ученици су писали поруке подршке и љубави својим другарима из друге групе са којима немају прилику да се виде у школи. Ученици првог и другог разреда су, такође, у склопу рада продуженог боравка осмислили своје поруке и доживљај другарства и љубави
Осликавање заштитних маски- Ученици су на креативан и занимљив начин стекли знања о мерама превенције и њиховом значају.
У складу са циљем повећања свести о значају солидарности, посебна пажња је посвећена деци којима је солидарност највише потребна: деци са сметњама у развоју и деци са инвалидитетом Тако су ученици школе посетили Удружење МНРО и поделили поклоне деци којој је подршка најпотребнија.
У петак, 9. октобра, ученици првог разреда осликавали су школско двориште
Тема:„Ја сам срећно дете“
Одржан је и пријем првака у Дечији савез уз поделу добродошлица и беџева.
Дечија недеља је обележена и кроз активности обогаћеног једносменског рада, у оквиру активности Читалачки клуб; Наших руку дело; Ликовна радионица; Експерименти и мерења-обрађена тема утицаја човека на климу. У оквиру активности Школски радио ученици су интервјуисали ученике првог разреда и извештавали свакодневно о реализованим активностима Дечије недеље уз тематски осмишљен музички програм.
 

О нама

logo 

Школски документи

skolski dokumenti

Погледајте школске документе>>

 

Електронски часопис

casopis logo

Facebook

Контактирајте нас

kontakt

Телефон: 033/2452-087

E-mail: osvukpb@ptt.rs

Више информација>>>Последње вести

Најчитаније

Линкови

Почетна
О школи
Електронски часопис
Контакт

Основна школа "Вук Караџић", Прибој. Израда сајта: Учасофт